zondag 14 oktober 2007

Schiermonnikoog 1

Gisteren zijn we weer een dagje naar Schiermonnikoog geweest. Er was ons mooi weer beloofd, maar toen wij opstonden was er best wel veel mist. We zijn hier om kwart over 7 weggereden en haalden zo makkelijk de boot van half 10. Tegen die tijd was de mist al een beetje aan het wegtrekken, maar het weer bleef donker en grauw. We hebben deze keer het eiland niet op de fiets bekeken, maar we zijn gaan lopen. Overal lopen hele smalle paadjes door de duinen en de bossen dus je komt op plekken waar je normaal niet komt. Als je pech hebt staat het pad vol water en moet je er toch langs. Geeft niks, lekker soppen door de bagger.
De zon is weggebleven tot kwart over 4 's middags. Toen we met de boot van half 7 naar huis gingen hebben we gelukkig nog hele mooie foto 's kunnen maken van de zonsondergang. Maar dat komt later.7 opmerkingen:

mieke zei

Heel mooi Els.
Dus jullie hadden niet zulk mooi weer?
Nou hier heeft de zon gisteren de hele dag geschenen hoor.
Is natuurlijk wel jammer voor jullie.
Maar je was toch niet van plan om te gaan zwemmen he?

lenie zei

jammer van het weer meis , wij hebben een héérlijke week met mooi weer gehad !!
genieten dus ....morgen neie log !!!
nu ben ik nog aan het bijlezen op de loggies en heb hier alvast genoten , prachtfoto's !! complimenten !!!

marl1 zei

Wat een mooie plaatjes- dat prikkeldraad en die fazant en het gras....daar heb je wel een modderwandeling voor over....:-)

Brimstone zei

Ondanks dat het niet zo zonnig was, lijkt het me toch dat jullie een heerlijke dag hebben gehad.
Mooi die duinen!

OT: wij hebben 13 Beagles, 1 Boomer, 1 Cavko en 2 katten. Dus om te zeggen dat we veel huisdieren hebben.....nou nee LOL

beuzeblaadje zei

Dit is wel gelijk een hele mooie serie Els! Ik hoop dat je ons nog meer van Schiermonnikoog laat zien want dit eiland ken ik niet!!
Jammer dat het zo lang zo grauw en mistig was, ook hier was het gisteren stralend weer!

Fijne avond,
beuzeblaadje

Anoniem zei

Balen van het weer, maar het levert toch ook wel weer sprookjesachtige plaatjes op. Hier was het ook stralend zonnig, we hebben op een verjaardag zelfs buiten gezeten.
Egbert weer helemaal fit? Zalig hoor zo'n dag naar strand en duinen, heerlijk.

Groetjes
Bianca

thea zei

Wat jammer van de mist, ook hier hetzelfde recept, terwijl het in de rest van het land stralend weer was. Ondanks het weer heb je toch nog hele mooie foto's kunnen maken.
Mooi, die voetstappen in het zand.