woensdag 3 oktober 2007

Wat eten wij vandaag.

Ik heb zoals zoveel mensen een dieet, omdat mijn suiker te hoog is. Niks aan de hand hoor, er zitten zelfs voordelen aan dat dieet moet ik eerlijk bekennen. Één van die voordelen is dat ik twee keer in de week vis moet eten. Één keer vette en één keer magere. Laat ik nu gek zijn op makreel.......
en de poesjes ook.
Zam, ga als de gesmeerde bliksem van die tafel af.



Best wel klein, zo'n grote makreel.
Als eerbetoon aan DE makreel heb ik hem, jaren geleden alweer, een keer na geschilderd.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

MMMMMMMMMMMMM
Mag je er ook uitjes bij?
MMMMM lekker hoor.Het onderste plaatje is het schilderij.
Ik heb het er maar even bij gezet, want anders ziet niemand het verschil.
Mieke

Brimstone zei

Je hoort de katten bijna knorren van genot!

Mooi je schilderij en zoals Mieke schreef, je moet het weten dat het geschilderd is.

Chris zei

Ben je een zus van je zus? Die heeft ook al etenspul op haar blog.
Lekker he, zo'n vissie. Het water loopt me al in mijn mond.

Anoniem zei

Heerlijk vind ik makreel, op een boterham met een uitje jammieeee
En de katten vind erg lief, ik wil er oook graag een maar Hubbie niet helaas..

Groetjes van Cyber Oma

Anoniem zei

mmmmmmmmmmmmmmmmm...gaan we binnenkort weer een x samen een visje eten?????

esther

Anoniem zei

lekker samen van een vissie smikkelen en idd de geschilderde zeg, wow! mooi!

Bianca

Anoniem zei

En ik bij t zien van die eerste foto maar denken dat ie puur als motief voor een schilderij was. Daar heb je t immers over gehad..

Groetjes, Cin

marl1 zei

Dat is met recht- de kat op de makreel binden!!
En goed dat het er stond, want het is best moeilijk te zien dat het een schilderij is....
Ik vind hem erg goed gemaakt en ook nog dat bekkie open....die krant eronder is ook top :-)

een Oldtimer zei

Ik vroeg me af of dit nu een vette of magere makreel was.
Vette makrrel waar je het vet van langs het bekkie druipt is heerlijk maar magere makreel laat ik graag aan mijn neus voorbij gaan.
Doe de makreel maar even, voor je hem eet, een paar minuten in de magnetron! Wel direkt opeten en daarna niet meer bewaren